Bemutatkozó
Bemutatkozó

Kedves Autósok! 

Engedjétek meg, hogy néhány mondatban bemutassam a Nepperűző tevékenységét, mert szeretném, ha az autóhasználók végre egy független szakértő segítségével igazodhatnának el az autópiac és az autóvásárlás dzsungelében.

Remélem már Nektek is elegetek van a sok okos véleményből, amit akkor hallani, ha autókról vagy autóvásárlásról esik szó, hiszen ebben az országban mindenki „ért” az autókhoz egy kicsit vagy nagyon.

Ebben az országban a bankártól a zöldségesig mindenki autós tanácsokat osztogat és bármi is legyen a foglalkozása, biztosan autóval akar kereskedni mellékállásban.

A Nepperűzőt azért hívtuk életre, mert NEM szeretnénk, hogy a továbbiakban a félművelt vagy műveletlen „szakértők”, okos szomszédok, okoskodó haverok, tudatlan segítők iránymutatása alapján hozzatok, rossz döntést vagy ne döntsetek autós kérdésekben. 

A Nepperűző küldetése, hogy segít Nektek eligazodni az autópiac dzsungelében és nem engedi, hogy átverjenek titeket, ha autóvásárlásra adjátok a fejeteket.

Mindig minden autós témában kérdezhettek a Nepperűzőtől a vásárlástól az eladásig, nekünk mindegy, hogy hitel vagy kp, biztosítás vagy téli gumi, dízel vagy benzines, 4matic vagy quattro, családi vagy kabrió, segítségedre leszünk. 

Kérdezd a Nepperűzőt, ha szeretnéd tudni, hogy: 

 1. Mennyit ér az autód?
 2. Mire figyelj, ha autót veszel!
 3. Mire figyelj, ha autót adsz el!
 4. Ha nem tudsz választani?
 5. Ha szeretnéd tudni a típushibákat?
 6. Ha kíváncsi vagy a fenntartási költségekre?
 7. Ha kérdésed van finanszírozással kapcsolatban?
 8. Ha kérdésed van biztosítással kapcsolatban?
 9. Ha kérdésed van az átírással kapcsolatban?
 10. Ha kérdésed van a szervizekkel kapcsolatban?
 11. Ha kérdésed van az autóddal kapcsolatban?

Kérdezzétek a Nepperűzőt, mert független autópiaci szakértők válaszolnak!

Várjuk kérdéseiteket az info@nepperuzo.hu címre.

NYITVA TARTÁS
H-P: 8.00-17.00
Szombat: 9.00-13.00